KAIZEN
ЖЕНСКИ КЛУБ

НЕОБИКНОВЕНИТЕ ЖЕНИ
НА НАШЕТО ВРЕМЕ

Нашата мисия в Кайзен женски клуб е да помагаме на жените, които искат да направят положителна промяна в техните семейства, градове, общност, страна и в света като им предоставим подходящата и подкрепяща среда докато учат, растат, свързват се помежду си и допринасят.

ЗА КЛУБА

ЖЕНИТЕ, КОИТО НОСЯТ ПРОМЯНАТА

KAIZEN Woman клуб е изключителна общност от дейни и амбициозни жени, които променят света, влияят положително с примера си и не се страхуват да заявят себе си. Нашата ултимативна концепция е да събираме на едно място успешни и вдъхновяващи дами, които се развиват заедно, стимулират се взаимно и черпят сила една от друга. Ставайки част от този силен колектив, Вие ще придобиете увереността, знанията, уменията и мотивацията да преследвате по-големи цели и да си поставяте по-високи стандарти. Бидейки в компанията на толкова много забележителни жени, ще усилите своята креативна и женска енергия, която често се налага да потискате в корпоративната мъжка среда.

Основател на клуба

Totka Spasova

БЪДЕТЕ ГЛАСА, КОЙТО СВЕТЪТ ИМА НУЖДА ДА ЧУЕ

Вдъхновяващи личности

Нашата цел е да свързваме необикновените жени на нашето време, които са покорили най-високите върхове в бизнеса, изкуството, спорта, културата, науката и ред други сфери от живота.

Специализирани тренинги

Стремим се да развиваме жени, които искат да учат непрестанно и търсят най-добрите обучения; жени, които искат да обогатяват ума си и да споделят познанията си с останалите.

Ползотворни взаимоотношения

Клубът предоставя шанс да бъдат създадени устойчиви приятелства и стойностни взаимоотношения между хора, които споделят сходни ценности, възгледи и цели.

Силна професионална мрежа

Създаваме мрежа от водещи специалисти в различни области, които искат да си взаимодействат с други вдъхновяващи и интересни личности, достигнали висока професионална реализация.

Създаване на стойност

Членовете на клуба се стимулират активно да инвестират в себе си, за да станат по-ценни и да предоставят по-голяма стойност на своите семейства, общности, бизнеси, държави и целия свят.

Следване на добрия пример

Фокусът на клуба е да дава за пример истински жени, които живеят живота си по свои правила. Приели предизвикателството да направят своята малка революция, те имат истории, които си струва да бъдат разказани, които си струва да бъдат чути, които си струва да бъдат дописани.

Ценни партньорства

Членовете на клуба разполагат с възможността да си взаимодействат професионално, да създават проекти заедно, да разширяват рхоризонтите си или просто да спрат за момент инерцията на ежедневието си и да изпитат тръпката на новото изживяване.

Бизнес с кауза

Мисията на клуба е да оказва позитивно въздействие върху живота на неговите членове и върху света изобщо.

Сами ще стигнем бързо, но заедно ще стигнем далеч. Заедно можем да направим повече, да изживеем повече, да бъдем повече

След като проведох стотици семинари и срещнах хиляди хора от цял свят, се убедих, че жените, които остават верни на мечтите си и преследват целите си, не постигат успеха случайно. Те просто винаги се обграждат с правилните хора. Да бъдете заобиколени от амбициозни и мотивирани индивиди с високи цели, е това, което ще Ви тласне напред и нагоре. Вашата среда определя потенциала, който ще реализирате. Ето защо е важно да сте сред личности, които искат повече от себе си и повече от живота.

Биография

Тотка е световно признат лидер и бизнес стратег в сферата на организирането на събития и откриването и оказването на подкрепа на таланти. През последните 3 години е оглавявала Success Resources за Великобритания, най-голямата компания за организиране на семинари в света, която е била отговорна за 8-цифрените цели за годишните приходи. Тя е ръководила и развивала дейността на компанията, взимайки най-важните стратегически и оперативни решения.

Тотка подпомага и консултира компании за семинари в световен мащаб, както и оратори за това как да изградят работеща инфраструктура за своя бизнес, увеличавайки приходите и рентабилността си, докато прилагат най-новите маркетингови стратегии.

Нейните лидерски умения съчетават стратегическо мислене на високо ниво и силни организаторски умения, съчетани с разбиране на истинските дарби на всеки човек. През 2019 г. тя печели Global Woman Award за лидерство във Великобритания.

Защо да се включите в Kaizen Woman клуб?

Свързвате се с интересни и близки по начин на мислене личности, с подкрепата на които развивате себе си и разраствате бизнеса си.

Мотивация да държите мързела надалеч от живота си, наблюдавайки колко упорито работят другите амбициозни жени около Вас.

Ставате част от едно неповторимо общество, в което засилвате своята увереност и усъвършенствате уменията си за печелене на пари.

Сприятелявате се с хора, с които можете да постигнете много.

Създавате професионални връзки, които не бихте могли да създадете органично в забързаното си ежедневие и ограничени от сферата си на работа.

Черпите от магнетичната енергия на изключително успешни жени, които творят, водят и вдъхновяват.

Излизате от комфортната си зона и започвате да реализирате своя висш потенциал.

Мощен тласък постоянно развитие в различни направления.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

12 х Закуски на година

с членовете на клуба

12 x Вечерни срещи

на година с членове и гости на клуба

12 х Обучения

специализирани обучения от водещи експерти в различни браншове

Достъп до всичкиКайзен Клубове

в страната

Networking

Непосредствен контакт с удивителни хора, с помощта на които се придвижвате по-бързо и по-смело напред: ролеви модели, съветници, ментори, лектори и други.

Презентиране на твоят бизнес

1 минутна презентация на Вашия продукт/услуга

Нова социална и бизнес общност

споделени идеи, колаборации, партньорства, приятелства, препоръки, предложения и др

Достъп до едни от най- добрите и изпитани услуги и продукти.

Получи най-доброто за теб, твоите любими и твоят бизнес.

ЗА СРЕЩИТЕ НА КЛУБА?

Как ще се провеждат срещите на клуба?

Всеки член разполага с възможността да се представи, да запознае останалите с дейността и постиженията си и да отправи към тях своето търговско предложение, ако пожелае.

 

КЪДЕ?

КЪДЕ?

 

Членовете ще се срещат помежду си в бутикови хотели и други подходящи за целите места, изборът на които ще бъде правен в реално време. В случай че срещите не могат да бъдат реализирани на живо, ще се състоят онлайн.

КОГА?

КОГА?

 

12 срещи в годината, т.е  веднъж месечно, като продължителността на всяка от тях ще бъде няколко астрономически часа.

Абонаментни пакети

ЧЛЕНСКА ТАКСА

1999лв

ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ

12 х Закуски на година

12 x Вечерни срещи

12 х Обучения от експерти

Достъп до всички Кайзен Клубове

Networking

Презентиране на твоят бизнес

Нова социална и бизнес общност

Достъп до едни от най- добрите и изпитани услуги и продукти.

*Годишен Форум – покана да бъдеш на годишните награди на клуба. Допълнителна такса

ЧЛЕНСКА ТАКСА

1999лв

ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ

12 х Закуски на година

12 x Вечерни срещи

12 х Обучения от експерти

Достъп до всички Кайзен Клубове

Networking

Презентиране на твоят бизнес

Нова социална и бизнес общност

Достъп до едни от най- добрите и изпитани услуги и продукти.

*Годишен Форум – покана да бъдеш на годишните награди на клуба. Допълнителна такса

Kaizen Woman клуб се реализира с подкрепата на списание Kaizen Woman.

Списание Kaizen Woman

Посветихме това списание на жените, които покоряват не само върховете в кариерата си, но и сърцата на хората. Създаваме го с велики жени за велики жени. Издаваме го, защото сме се отдали на мисията да окажем положително въздействие не само на локално, но и на глобално ниво.

Вашата история може да направи разликата, от която светът се нуждае. Вашите идеи могат да задвижат промяната, която светът чака.

Споделете ги!

Програма за провеждане на срещите

ОТКРИВАНЕ И ЗАКУСКА
9:00 – 9:30 ч.

Преди официалния старт на всяка среща ще имате възможността да закусите заедно с останалите членове на клуба. За Вас ще бъдат подсигурени вкусна храна и ободряващи напитки, с които да се подкрепите и да съберете енергия за предстоящото събитие.

ПОСРЕЩАНЕ
9:30 – 10:00 ч.

Директорът на клуба ще Ви посрещне и ще Ви помогне да се настаните комфортно. След това ще запознае накратко всички членове с концепцията, мисията и дневния ред на клуба, за да зададе тона на срещата.

ГОСТ-ЛЕКТОР
10:00 – 11:30 ч.

За обучителната фаза специално поканен гост ще изнесе лекция на тема, която ще Ви помогне да придвижите бизнеса и живота си напред. Всеки път ще Ви срещаме с различни специалисти и вдъхновяващи личности от всякакви сфери, от чиито опит и познания можете да почерпите. Имате шанс да взаимодействате лично с едни от най-видните експерти на нашето време.

КАФЕ ПАУЗА
11:30 – 11:45 ч.

Следва кратък сегмент за почивка, за да презаредите.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ
11:45 – 12:15 ч.

Всеки член на клуба ще представи себе си накратко, като ще разполага с възможността да разкаже повече за своите професионални услуги и да отправи търговско предложение към останалите присъстващи, ако пожелае. Това е Вашето време да представите себе си и да откриете потенциални партньори, клиенти и спонсори. След това в сегмента за социализиране можете да обмените повече информация с другите членове и да се опознаете по-добре.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА СПОНСОРИТЕ
12:15- 12:30 ч.

ОБОБЩЕНИЕ НА СРЕЩАТА
12:30 - 13:00 ч.

Директорът на клуба ще премине към заключителната фаза на срещата и ще обобщи най-важното от случилото се до момента. Тук отново остава отворена опцията за промотиране на услуги и продукти от страна на членовете и лекторите.

СОЦИАЛИЗИРАНЕ
13:00 – 14:00 ч.

След края на основния панел ще можете да осъществите по-близка интеракция с всички членове и лектори, да обсъдите казаното по време на срещата, да се сближите, да завържете интересни приятелства или да влезете в ползотворни партньорства.

ЗАТВАРЯНЕ НА СРЕЩАТА
14:30 ч.

*В зависимост от динамиката всяка среща и броят на присъстващите членове часовете могат да претърпят изменения.