UNLEASH
THE POWER
WITHIN
VIRTUAL 360

ИНТЕРАКТИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ
НА ЖИВО

Изживей UPW с нас в Рибарица

СЕМИНАРЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В РАМКИТЕ НА 4 ДНИ
(22, 23, 24 И 25 ОКТОМВРИ 2020 г.),
КАТО ГРАФИКЪТ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ПРОГРАМАТА ЗА ВСЕКИ ДЕН
ОТ 12:00 ДО 00:00 ч.

UPW е емоция, неповторима по своята природа, въвличаща всички участващи във вихъра на една изключително мощна енергия. През месец октомври Вие ще станете не просто свидетели на зрелищно по мащабите си събитие, а главни герои в динамичен сюжет, където ще освободите своите най-дълбоко скрити суперсили. Тъй като интензитетът на изживяването се подсилва в голяма степен от това да го споделите с други вдъхновени, мотивирани и устремени към промяната хора, ние, като представители на Тони Робинс за България, решихме да Ви предложим вариант, който да Ви доближи максимално до тази атмосфера във физически план.

ЕДИНИЧЕН ПАКЕТ

400лв.

4 дневен пакет

ДВОЕН ПАКЕТ

600лв.

4 дневен пакет

ПРЕВОД

300лв.

4 дневен пакет

Организираме събитието в уютен и приказно красив хотел в Рибарица, където всички заедно ще можем да съпреживеем 4 вълнуващи дни на дълбока трансформация. Там, сред идилията на живописна природа и пълен интериорен комфорт, ще прекараме своите най-разтърсващи моменти от UPW.

Хотел “Св. Екатерина” ще посрещне своите посетители с гостоприемна обстановка, безупречно обслужване и приятелско отношение. Там ще можете да се насладите на спиращи дъха гледки, прекрасен парк, стилен интериор, забележително вкусно меню, уелнес зона и множество други удобства. Това място ще Ви позволи да се отърсите от стреса на забързания градски живот, да влезете в една различна, спокойна реалност и да се посветите на 100% на семинара UPW.