ROUND TABLE MASTERMIND

Издигнете съзнанието си до нови висоти.
Осъществете личен и професионален прогрес с подкрепата на други
амбициозни и вдъхновяващи личности, които трептят на Вашата честота.
Обменяйте интелектуална и творческа енергия с хора, устремени да
създадат един необикновен живот.
Включете се в ексклузивна коучинг програма само за 10 души.

Бърз успех можете да постигнете и сами. Траен успех обаче можете да постигнете единствено с помощта на други амбициозни хора, които Ви подкрепят, окуражават и съдействат. Тази многократно утвърдена във времето концепция ни вдъхнови да създадем ROUND TABLE MASTERMIND и да Ви предоставим възможността да станете част от едно силно мотивирано общество, което си поставя големи цели и е готово да работи със страст и упоритост, за да ги постигне.

Хората, с които общувате най-често, оказват върху Вас по-силно влияние, отколкото предполагате. Те са в състояние или да Ви тласнат мощно напред, или да Ви попречат да напреднете. Неусетно с времето започвате не само да ги възприемате като авторитети в живота си, но и да заприличвате на тях. Затова се запитайте кои са хората, с които прекарвате най-много време в ежедневието си, и искате ли да бъдете като тях. Запитайте се ограничаващите мисли в съзнанието Ви Ваши ли са наистина, или са пренесени от тях. Запитайте се какви мечтаете да бъдете и какви качества трябва да притежават хора, с които се ображдате, за да Ви вдъхновяват и стимулират да растете нагоре.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОГРАМАТА

ROUND TABLE MASTERMIND Ви събира с личности, устремени да достигнат най-високия си потенциал. С помощта на колективния опит и обединената творческа и интелектуална енергия се придвижвате уверено към целите си. Получавате подкрепа от предприемчиви хора, с които споделяте обща глобална визия. Мотивирате се и се предизвиквате взаимно.

Програмата се състои от: 12 сесии групов коучинг по 90 мин. и 6 сесии индивидуален коучинг по 30 мин. 

Тя се фокусира върху силата на колективното споделяне и сближава амбициозни хора, които искат постоянно да постигат повече и повече.

Броят на участниците в програмата е лимитиран – към нея могат да се присъединят само 10 души. Те ще се срещат регулярно, за да се развиват и напредват
заедно.

Програмата е организирана така, че да предостави на всички участващи в нея нужните инструменти, с които те да изградят работещи стратегии за лично удовлетворение и финансово благополучие

По време на ROUND TABLE MASTERMIND ще бъдат дискутирани вълнуващи идеи, ще се стимулира креативното мислене, ще се съставят стратегически планове и тактически ходове

Участниците ще поддържат взаимно своето високо равнище на лична отговорност

Целта на програмата е всеки да отключи своя истински потенциал.

Кой е Вашият коуч?

Моузес е визионер, напълно отдаден на мисията да подобрява живота на хората. Като мотивационен говорител с международно признание, той е разпалил пламъка на вътрешната промяна у хиляди по цял свят, отключвайки възможността да заживеят според своя най-висш потенциал.

Подтикван от неутолимия стремеж към постоянно развитие и напредък, днес Моузес е коучинг експерт, НЛП специалист, предприемач и съосновател на Kaizen international. Той навигира своите клиенти как да изградят ефективни и печеливши стратегии за бизнеса, да превъзмогнат своите ограничаващи убеждения и да разрешат редица сложни проблеми.

Моузес отбелязва рекордни постижения по време на дългогодишната си работа си като консултант за “Success Resources”, водещият световен организатор на мащабни събития на изтъкнати личности като Тони Робинс, Робърт Кийосаки, Гари Вий и много други. Работил е отблизо с едни от най-уважаваните хора в сферата на личностното развитие.

Във всичко, с което се захваща, Моузес влага страст, всеотдайност и извънреден професионализъм. Той посвещава цялата си енергия и любов на една специална кауза, близка до сърцето му – да помогне на колкото се може повече хора да изживеят един необикновен живот.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Възможност да трансформирате своя живот и/или бизнес по изключително мощен начин

Глобална визия, споделена с други лидери от различни индустрии, постигнали впечатляващи успехи

Възможност за експоненциален растеж по отношение на бизнеса и личностното развитие

Изграждане на мрежа от нови и значими контакти. Създаване на близки взаимоотношения с талантливи личности, изявени в различни сфери

Двустранна и лична интеракция с амбициозни хора, които притежават сходни на Вашите ценности

Системна обмяна на индивидуален и колективен опит

Актуализация на нагласите и мисловните модели, от които зависи удовлетворението, щастието и успеха на всеки човек

Искате да живеете пълноценно, да развиете непоклатима мотивация и да постигате повече? Заобиколете се с личности, които искат същото. Възползвайте се от мощния синергичен ефект на колективната интелигентност. Влезте в потока на постоянния напредък. Запишете се сега!

какво съдържа програмата

18 часа групов коучинг/ 12 сесии по 90 мин.
3 часа личен коучинг 1 към 1/ 6 сесии по 30 мин.
Ексклузивна група до 10 човека
Затворена Facebook и Viber група

ГРАФИК

Груповите сесии се провеждат всяка спомената по-долу сряда от 19:00 до 20:30 ч. Индивидуалните сесии се уговарят допълнително с Вашия коуч.

ПОГАСИТЕЛЕН ПЛАН

ВИП група до 10 човека

3 х 3350лв

18 часа групов коучинг/ 12 сесии по 90 мин.
3 часа личен коучинг 1 към 1/
6 сесии по 30 мин.
Ексклузивна група до 10 човека
Затворена Facebook и Viber група
*След постъпване на първата вноска, следващите 2 ще бъдат изтеглени на същата дата в 2 поредни месеца

ЦЕНА

ВИП група до 10 човека

10 000лв


18 часа групов коучинг/ 12 сесии по 90 мин.
3 часа личен коучинг 1 към 1/
6 сесии по 30 мин.
Ексклузивна група до 10 човека
Затворена Facebook и Viber група

 

КОНТАКТИ

АДРЕС

Kaizen Int Ltd
5 Cow Leaze, Beckton
London E6 6WX

КОНТАКТИ

support@intkaizen.com

 © 2020 Kaizen Int Всички права запазени.