Защо да се запишете за групов коучинг?

Осмелете се да направите първата крачка към една вълнуваща трансформация

Много хора се захващат с нещо ново, но не след дълго се отказват. Други постигат добри резултати, но в даден етап спират и не знаят как да продължат нататък. Трети пък дори не достигат до момента, в който правят първата крачка. Няма значение къде се намирате Вие сега. Вашият коуч ще Ви навигира как да се придвижите в желаната посока и да напреднете както по отношение на личния живот, така и по отношение на кариерата и бизнеса. Той ще бъде онази авторитетна фигура, която Ви държи отговорни за действията, които предприемате за реализиране на поставените цели. Ще Ви мотивира, ще Ви предизвиква, ще Ви вдъхновява, ще Ви стимулира да извадите най-доброто от себе си. 

Използвайте световно утвърдени инструменти и стратегии, за да настроите съзнанието си за успех и благоденствие. Подобрете своето кариерно и житейско изживяване в обкръжението на хора, които имат сходни на Вашите интереси и мислене. Реализирайте своя прогрес в среда, която Ви предоставя постоянна подкрепа, подкрепя Ви в трудните моменти и Ви мотивира да продължавате дори когато самите Вие сте на път да се откажете. Станете част от едно малко общество, което има големи цели.

Много хора се захващат с нещо ново, но не след дълго се отказват. Други постигат добри резултати, но в даден етап спират и не знаят как да продължат нататък. Трети пък дори не достигат до момента, в който правят първата крачка. Няма значение къде се намирате Вие сега. Вашият коуч ще Ви навигира как да се придвижите в желаната посока и да напреднете както по отношение на личния живот, така и по отношение на кариерата и бизнеса. Той ще бъде онази авторитетна фигура, която Ви държи отговорни за действията, които предприемате за реализиране на поставените цели. Ще Ви мотивира, ще Ви предизвиква, ще Ви вдъхновява, ще Ви стимулира да извадите най-доброто от себе си. 

Използвайте световно утвърдени инструменти и стратегии, за да настроите съзнанието си за успех и благоденствие. Подобрете своето кариерно и житейско изживяване в обкръжението на хора, които имат сходни на Вашите интереси и мислене. Реализирайте своя прогрес в среда, която Ви предоставя постоянна подкрепа, дава Ви опора в трудните моменти и Ви мотивира да продължавате дори когато самите Вие сте на път да се откажете. Станете част от едно малко общество, което има големи цели.

Кой е Вашият коуч?

Моузес е визионер, напълно отдаден на мисията да подобрява живота на хората. Като мотивационен говорител с международно признание, той е разпалил пламъка на вътрешната промяна у хиляди по цял свят, отключвайки възможността да заживеят според своя най-висш потенциал.

Подтикван от неутолимия стремеж към постоянно развитие и напредък, днес Моузес е коучинг експерт, НЛП специалист, предприемач и съосновател на Kaizen international. Той навигира своите клиенти как да изградят ефективни и печеливши стратегии за бизнеса, да превъзмогнат своите ограничаващи убеждения и да разрешат редица сложни проблеми.

Моузес отбелязва рекордни постижения по време на дългогодишната си работа си като консултант за “Success Resources”, водещият световен организатор на мащабни събития на изтъкнати личности като Тони Робинс, Робърт Кийосаки, Гари Вий и много други. Работил е отблизо с едни от най-уважаваните хора в сферата на личностното развитие.

Във всичко, с което се захваща, Моузес влага страст, всеотдайност и извънреден професионализъм. Той посвещава цялата си енергия и любов на една специална кауза, близка до сърцето му – да помогне на колкото се може повече хора да изживеят един необикновен живот.

ПРОГРАМА

Не пропускайте да се запишете за групов коучинг през месец януари и месец февруари на специална цена от 600 лв. Имайте предвид, че стандартно едночасова коучинг сесия “Едно към едно” с Моузес е на стойност 4000 лв. Възползвайте се от ценовото предимство на тази възможност. С настоящата програма ще получите 6-седмичен групов коучинг. Всяка седмица ще бъде провеждана 120-минутна сесия, като 30 минути от нея са предвидени за въпроси. Всеки записал се ще бъде включен в ексклузивна Facebook група, в която да поддържа контакт с останалите участници. Членовете ѝ ще могат да стимулират взаимно израстването си както по отношение на програмата, така и извън нея.

Присъединете се още сега към новите групи, които организираме, тъй като от 2021 г. цената за груповите сесии става по-висока. Изберете в коя от двете групи желаете да се запишете и заявете своето участие.

ВСЯКА СЕСИЯ ОТ ГРУПОВИЯ КОУЧИНГ СЕ ПРОВЕЖДА С ПРЕВОДАЧ
ВСЕКИ ВТОРНИК ОТ 19:00 ДО 21:00 ч.

По време на груповия коучинг ще навлезете в дебрите на едни от най-фундаменталните аспекти от живота. Седмица след седмица ще работите над идентифицирането на различни мисли, емоции, убеждения и истории, които Ви дърпат назад. Ще пренастроите съзнанието си и ще прекъснете самосаботиращите модели.

Настройте ума си: Защо хората правят това, което правят

Чудили ли сте се защо хората се държат толкова различно, защо например един дава живота си за останалите, а друг отнема нечий живот? Всички имаме причини, поради които правим нещата, които правим. В тази сесия Моузес ще Ви запознае с първичните и духовните човешки нужди, движещи индивида. Тъй като действията на всички ни са мотивирани от стремежа към удовлетворяване на тези нужди, е важно не само да ги познаваме, но и да можем да ги идентифицираме правилно.

Срещнете се лице в лице със своите ограничаващи вярвания

Всеки човек има убеждения, които приема за неоспорима истина, но и които заедно с това го ограничават или му пречат по някакъв начин. През втората седмица на груповия коучинг заедно с Моузес ще идентифицирате Вашите лимитиращи убеждения, заклещени в съзнанието Ви, които забавят растежа и напредъка Ви в живота. Какви вярвания е сътворил умът Ви? Какви са последиците от тях? Каква е цената, която трябва да платите, в случай че те се задържат в живота Ви? Причината все още да сте “заседнали” в тези вярвания е, че те Ви служат по някакъв начин. Пригответе се да се гмурнете в дебрите на съзнанието си, да се изправите срещу своите лимитиращи убеждения и да създадете нови, които Ви служат много по-добре.

Кой сте Вие: Представянето Ви зависи от начина, по който виждате себе си

Когато се погледнете в огледалото, какво виждате? Ако трябва да се опишете, какви думи бихте използвали? Какво бихте казали за себе си? Истината е, че човек не би могъл да е по-можещ и по-успешен от представата, която той е създал за собствената си личност. През повечето време хората вярват на неистинни истории за себе си, разказвани многократно от ума им, просто защото не искат да се занимаят с човека в огледалото, просто защото е по-лесно, макар и по-неудовлетворяващо. В третата сесия Ви предстои да се запознаете отблизо с човека в огледалото и да си дадете сметка как всъщност говорите за себе си и на себе си.

Как да овладеете мозъка си

Независимо дали мислите, че можете или не можете, и в двата случая сте прави. (Хенри Форд) Вашите мисли са Ваши слуги или Ваши господари? Всички знаем, че мозъкът е най-мощният компютър в света. Как обаче е програмиран Вашият – така, че да Ви помага, или така, че да Ви пречи? За да вземете най-доброто от живота, е нужно да знаете как работи мозъкът и как да го овладеете, за да Ви служи по най-добрия начин. Това ще научите по време на четвъртата сесия.

Финанси: Психологията зад тях

Стане ли дума за пари, всеки има различни асоциации. Някои ги свързват с болка, страдание и борба, а други – с удоволствие и радост. В тази сесия ще проникнем дълбоко в психологията, която предопределя нашето отношение към парите и резултатите, които постигаме в това направление. Моузес ще Ви навигира как да привлечете финансовото благополучие в живота си и да повишите осезаемо доходите си. Създайте живот, в който парите никога повече няма да предизвикват негативни чувства у Вас.

Как да откриете смисъла на Вашия живот и мисията си

Случвало ли Ви се е да чувствате, че това, с което се занимавате в момента, не е правилното нещо за Вас? Питали ли сте се дали в живота няма нещо повече? В шестата сесия Моузес ще Ви преведе пред процес, чиято цел е да Ви помогне да създадете един по-съдържателен и удовлетворяващ живот, като идентифицирате каква е Вашата истинска мисия. Вашият коуч ще Ви предостави нужните инструменти, за да сътворите едно необикновено житейско изживяване. Готови ли сте да ги вземете и да ги използвате?

май - юни 2021

Всяка сряда от 20:00 до 22:00ч.
Дати: 5.05,12.05, 19.05, 26.05, 2.06, 9.06.

600лв.

юли - август 2021

Очаквайте скоро!

800лв.

септември - октомври 2021

Очаквайте скоро!

800лв.

ноемви - декември 2021

Очаквайте скоро!

800лв.

ВИЖ КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС

КОНТАКТИ

АДРЕС

Kaizen Int Ltd
5 Cow Leaze, Beckton
London E6 6WX

КОНТАКТИ

support@intkaizen.com

 © 2020 Kaizen Int All rights reserved.