КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КОУЧИНГЪТ “ЕДНО КЪМ ЕДНО”

Коучингът е процес, който Ви навигира по пътя към придобиване на осъзнатост по отношение на това кой сте, къде се намирате, къде желаете да бъдете и как да постигнете резултатите, към които се стремите. Той Ви помага да освободите своя скрит потенциал и да изживеете всеки аспект от живота си по оптимален, ползотворен и удовлетворяващ начин. Насочва Ви в посоката, в която предпочитате да се развивате. Поредством световно утвърдена техника за задаване на въпроси коучът Ви стимулира да потърсите отговорите, които най-силно Ви интересуват, в себе си. По същество коучингът е катализатор на дълбока вътрешна промяна, която води до трансформация и във външната реалност. Можете да разчитате на професионална коучинг подкрепа за бизнес, връзки, личностно развитие и други важни за Вас теми.

Сесиите 1:1 се провеждат индивидуално, в безопасна и спокойна среда, която предразполага към открита комуникация. Темите за всяка сесия са съобразени със специфичните желания, нужди и цели на клиента. Тъй като сесиите са частни, коучът се концентрира изцяло върху Вашите конкретни потребности и насочва енергията си само към Вас.

За да се постигнат оптимални резултати, е необходимо да подхождате отговорно към всяка сесия и да се придържате към препоръките на своя коуч.

С КОУЧИНГ “ЕДНО КЪМ ЕДНО” ВИЕ РАБОТИТЕ НАД:

КОЙ Е ВАШИЯТ КОУЧ

Моузес е визионер, напълно отдаден на мисията да подобрява живота на хората. Като мотивационен говорител с международно признание, той е разпалил пламъка на вътрешната промяна у хиляди по цял свят, отключвайки възможността да заживеят според своя най-висш потенциал.

Подтикван от неутолимия стремеж към постоянно развитие и напредък, днес Моузес е коучинг експерт, НЛП специалист, предприемач и съосновател на Kaizen international. Той навигира своите клиенти как да изградят ефективни и печеливши стратегии за бизнеса, да превъзмогнат своите ограничаващи убеждения и да разрешат редица сложни проблеми.

Моузес отбелязва рекордни постижения по време на дългогодишната си работа си като консултант за “Success Resources”, водещият световен организатор на мащабни събития на изтъкнати личности като Тони Робинс, Робърт Кийосаки, Гари Вий и много други. Работил е отблизо с едни от най-уважаваните хора в сферата на личностното развитие.

Във всичко, с което се захваща, Моузес влага страст, всеотдайност и извънреден професионализъм. Той посвещава цялата си енергия и любов на една специална кауза, близка до сърцето му – да помогне на колкото се може повече хора да изживеят един необикновен живот.

Моузес ще Ви вдъхновява, мотивира, окуражава и предизвиква, за да отключите своя креативен и предприемачески потенциал, да постигнете повече, отколкото очаквате, и да надскочите себе си.

ЗА ПРОГРАМАТА

Тази коучинг програма ще ви преведе през доказан ефикасността си процес, персонализиран специално за Вас така, че да Ви предостави максимално добри резултати. Моузес ще Ви окаже необходимата подкрепа, за да се сдобиете с нужните инструменти и да се справите с проблемите, предизвикателствата и трудните ситуации, които саботират Вашия успех и понижават цялостното ви удовлетворение от работата и личния живот

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Освен непоклатима мотивация Моузес ще поддържа и Вашето лично чувство за отговорност по отношение на постигане на целите, които си поставяте. Той ще следи напредъка Ви и ще Ви помага да вървите в правилната за Вас посока. Моузес ще Ви даде нова гледна точка към голямата картина, като ще хвърли светлина върху ключови детайли, които до този момент са били незабележими за Вас. По време на коучинга Моузес ще се грижи да поддържате фокуса си тясно насочен към целите, към които се стремите. 

Неограничен имейл менторинг

Получавате възможност за допълнителна комуникация със своя коуч, опосредствана чрез имейл кореспонденция между сесиите.

Подкрепа от нашия екип

Акаунт мениджър ще Ви напомня за предстоящите сесии и ще се грижи никога да не ги забравяте или пропускате в периода на Вашата програма.

Конфиденциалност

Коучинг сесиите “ЕДНО КЪМ ЕДНО” с Моузес ще Ви предоставят едно спокойно и сигурно пространство, в което да се концентрирате върху онова, което е важно за Вас. Те са поверителни, така че всичко споделено по това време си остава единствено между Вас и Вашия коуч.

График

За сесиите се изработва график, съобразен с личните Ви ангажименти, и организиран в удобно за Вас време. Продължителността на една сесия е 60 минути.

КОУЧИНГ ПАКЕТИ 2021

Единичен


4000 лв.

3 месечен

24 000 лв.

18 000 лв.

ОТСТЪПКА 25%

При цялостна вноска :
получавате 3 ч. на живо

6 месечен

48 000 лв.

30 000 лв.

ОТСТЪПКА 37%

При цялостна вноска :
получавате 6 ч. на живо

12 месечен

96 000 лв.

48 000 лв.

ОТСТЪПКА 50%

При цялостна вноска : получавате
12 ч. на живо

КОУЧИНГ ПАКЕТИ 2021

Единичен

4000 лв.

3 месечен

24 000 лв.

18 000 лв.

ОТСТЪПКА 25%

При цялостна вноска :
3 ч. на живо

(Бизнес закуска с Моузес)

6 месечен

48 000 лв.

30 000 лв.

ОТСТЪПКА 37,5%

При цялостна вноска :
6 ч. на живо

(Ден с Моузес)

12 месечен

96 000 лв.

48 000 лв.

ОТСТЪПКА 50%

При цялостна вноска :
12 ч. на живо

(Уикенд с Моузес)

РЕЗЕРВИРАЙ СВОЯТА ОПОЗНАВАТЕЛНА СЕСИЯ

Запазете своята безплатна 30-минутна опознавателна сесия с наш специалист и изяснете в откровен разговор по какъв начин Моузес може да Ви съдейства да постигнете напредъка и резултатите, към които се стремите. Преди да получите час за тази сесия, е необходимо да попълните въпросника, който ще Ви бъде изпратен автоматично с натискането на бутона ЗАЯВИ, за да организираме срещата по най-продуктивния за Вас начин. Той съдържа въпроси, които ще ни насочат как да Ви бъдем максимално полезни.

Направете първата крачка към живота, който заслужавате, още сега.

КОНТАКТИ

ADDRESS

Kaizen Int Ltd
5 Cow Leaze, Beckton
London E6 6WX

CONTACT US

support@intkaizen.com

 © 2020 Kaizen International. All rights reserved.